Mexicaans themafeest, feest, fiesta, Mexicaanse avond, Mexicaans bedrijfsfeest, of Mexicaanse bruiloft op maat, voor zowel kleine als grote gelegenheden.

 

HOE KAN UW FEEST ERUIT ZIEN?

Bij binnenkomst geven Mexicaanse muzikanten in origineel Mariachikostuum de gasten een muzikaal welkom. Al zingend krijgen de gasten een sombrero (Mexicaanse hoed) overhandigd en komen ze samen met een welkomstcocktail meteen in de Mexicaanse sfeer.

De locatie is volledig Mexicaans gedecoreerd met prachtige decorwanden, cactussen, hangmatten,  raffiaparasols en palmbomen. Ook het bedienend personeel is Mexicaans aangekleed.

 

Dan opent een charmante Mexicaanse zangeres spontaan de avond met een serenade.

Het ijs is gebroken! Als er een diner voorzien is komen het Mexicaanse mariachi-orkest intieme muziek aan tafel spelen, maar al gauw neemt de Mexicaanse band Los del Sol het programma over. Onweerstaanbare ritmes en klanken en Mexicaanse liedjes met hoog meezing en meeklapgehalte zorgen al snel dat de dansvloer vol staat. In de pauzes draait de Dj niet alleen muziek uit Mexico, maar ook eventueel top 40 muziek (of 60's , 70's, 80's etc.).

 

Tijd om zich te vervelen is er niet. Al snel worden er gasten uit het publiek gehaald voor een originele tequila-act. Later op de avond is er een workshop Mexicaanse dans, Macarenadansen en zelfs een limboshow met spectaculaire vuuract, onder het motto "alles mag niets moet".

Na een vrolijke Mexicaanse slotdans komt aan alles een feestelijk einde......of gaan we nog even door?

   

Wij bieden:

*Mexicaans multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest Los del Sol, met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 200 personen)

*Mexicaanse zangeres/entertainster

*Ontvangstact met semi-akoestische muziek, door Mariachi-duo (zang/gitaar/percussie) met kleine mobiele geluidsinstallatie (kan uitgebreid worden met volledig Mariachi-orkest)

*Dj met volledige drive-in show (discobar) (Mexicaanse muziek, maar ook top 40 etc.)

*Mexicaanse Acts; tequila-act, workshop Mexicaanse dans, Macarenadansen, limboshow met vuuract (alles in origineel kostuum)

*Onze professionele Mexicaanse showdansgroep (vanaf één koppel tot acht koppels) met dansen uit alle regio's van Mexico, in prachtige kostuums! Klik HIER voor meer info.

         

*Mexicaanse decorpakketten , om de locatie écht Mexicaans aan te kleden. (Mexicaanse decors, ponchos, sombreros, Mexicaanse vlaggen, Cactussen, palmbomen, kleding, raffiaparasols, hangmatten) Klik HIER voor meer info.

Verder kunt u Mexicaanse hoeden (sombreros)  voor de gasten aan inkoopprijs bij ons bestellen.

Uiteraard kan elk feest aan uw wensen en budget worden aangepast!

Tip: "dia de los muertos" stijl, de Mexicaanse dag van de doden, zoals in de animatie film Coco. Zowel de muzikanten als de dansers kunnen een optreden verzorgen met de typische Mexicaanse skelettengezichten.

 

 

Klik op onderstaande links voor meer info over;

*Mexicaans decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*geluids en videofragmenten